Wednesday, December 14, 2005

Македонија - можна жртва на ЕУ буџетот

Република Македонија би можела да стане првата жртва на ќорсокакот во кој западна Европската унија во врска со нејзиното долгорочно финансирање
Извор: BBC

No comments:

 

© Copyright 2006, European House Skopje. Blog developed by Zoran Dimitrov